10 необходими мъжки вещи за лято 2023

Това лято дори мъжете не могат без флорален принт. Те наистина се нуждаят и от шорти, да не говорим за ризи, тениски и поне няколко нови суичъра. Нови дънки – дори не се обсъжда. Спешната нужда от леко лятно небесно синьо яке, изработено от скъпа смесена тъкан с приятен матов блясък, не си струва да се споменава.

Лятно мъжко яке

И ето го, главният герой на нашето съобщение. Изберете не чисто естествени, а смесени тъкани, така че сакото да не се мачка и тогава има всички шансове да се превърне в най-универсалното нещо на това лято, което върви с дънки и тениска и дори с вратовръзка, риза и копчета за ръкавели.

Мъжки панталони, дънки и шорти за лято 2023г

Светли дънки, леки панталони и, разбира се, шорти. Това лято никой мъж не може и без трите. И отново, основното тук е качеството на материята и кройката. Това е основното предимство и в същото време основният недостатък на простите неща – тук е основното качество. Тъканта не трябва да стои на кол, но и да не се мачка, всяка линия да е безупречна, всяко копче да е на мястото си. В мъжките неща недостатъците на качеството не могат да бъдат скрити зад красив модел или стил. Тук лаконичността и простотата изискват висш пилотаж в кроенето и шиенето.

Мъжка риза, суичър, тениска и пуловер за лято 2023

Суичър в цвят бордо със или без лозунг, раирана тениска, тънък плетен пуловер и дънкова риза – всичко това също трябва да имате в летния мъжки гардероб. Иначе с какво да носите дънки, панталон, шорти и какво да носите под сако?

Две ветровки: строга и на цветя

Така стигнахме до обещания в първия абзац флорален принт или, за да не обидим нежната мъжка душа, защитна флорална шарка. Ако такива шарки са нарисувани директно върху якета и вратовръзки, тогава мъжете, които не са толкова склонни към модно поклонение, могат да го носят на ветровки.

В случай на пристъп на тежък мъжки консерватизъм, в гардероба винаги трябва да има строга мъжка ветровка, минималистична като кройка и дизайн. В това поне на поход и поне на среща с клиент. В градската джунгла ще придаде бизнес вид, а сред природата и почивката – туристически.

Вашият коментар