Перфектният пуловер за пълни жени

Пуловерът е основен елемент на всеки гардероб и е особено актуален през есенно-зимния сезон. Ето няколко съвета за това как да изберете макси пуловер за момичета с по-заоблени форми, за да подчертаете всички предимства на фигурата и умело да скриете недостатъците.

Пуловери големи размери с V-образно деколте са доста популярни модели. Това деколте визуално удължава врата и разтяга силуета. Освен това с негова помощ можете успешно да подчертаете ключицата – тази част от женското тяло винаги изглежда крехка и изтънчена. Обърнете внимание на дължината на пуловера – той трябва да е среден, точно под колана на панталона. Такъв пуловер може много успешно да се комбинира с блуза или риза, създавайки стилно наслояване в изображението.

Друг, не по-малко популярен и подходящ за едри жени модел макси пуловер е такъв с класическо кръгло деколте. Тази опция е особено добра за тези, които искат визуално да намалят обема на гърдите си и да се съсредоточат върху други детайли на изображението. Този универсален модел пуловер за пълнички момичета ще се съчетае добре с всеки елемент от гардероба ви – както с ежедневни макси дънки, така и с друг вид дамски макси дрехи в големи размери. Опитайте се да изберете модели от фина плетка без допълнителни декоративни елементи под формата на неравности, ресни или пискюли, за да не добавите допълнителен обем към себе си.

Яката е стилен детайл на пуловери големи размери. Шалът на врата може да бъде малък или дълъг и падащ. Такъв джъмпер е идеален за пълни жени, които искат да отклонят вниманието от пълния ханш и визуално да удължат силуета, но да добавят обем в деколтето. Така че този модел трябва да бъде избран внимателно, за да не направи визията пухкава и тежка.

Вероятно сте забелязали, че при някои пълни жени китката все пак остава тънка и грациозна. Ако това е и вашият случай, потърсете пуловер с по-къс ръкав. Той перфектно ще подчертае тази особеност на фигурата, а поради отворената тънка китка, вашето тяло ще изглежда по-вталено и по-елегантно. Може също да добавете бижута или стилен часовник към китката си, така че аксесоарите в изображението ще заемат водеща роля.

Добър избор за пълни жени са макси пуловери с вертикален модел. Плетените ивици или щампа визуално ще разтегнат фигурата, но е по-добре да се пазите от хоризонтални ивици. Това е особено важно за жени с нисък ръст. Между другото, плетени пуловери с вертикални шарки са идеални за уютен и стилен външен вид в студения сезон. Така че, ако все още нямате пуловер голям размер в гардероба си, не се колебайте да се впуснете в търсене!

 

Вашият коментар