Модни тенденции лято 2023

Дългата зима е в миналото – можете да издишате и да се успокоите. Именно това спокойно настроение преобладава в пролетните колекции. Имат много летящи, свободни силуети, удобен деним и обемни джобове, висококачествени материи и естествени нюанси, които радват окото. Изобилието от червено в дамските линии е изключение, което само подчертава общото настроение на сезона и така необходимия цвят през пролетта.

Няма да има проблеми с покупката на действителни неща. Дори като се има предвид фактът, че много популярни марки вече не са представени в Русия. Можете да събирате модерни тоалети в американски онлайн магазини. Те предлагат максимален избор от нови колекции на световно известни и нишови дизайнери, луксозни и достъпни марки. Търговците на дребно редовно организират разпродажби, така че нещата от Америка могат да бъдат по-евтини, отколкото ако сте ги купили в руски магазини. В нашия календар сме записали датите на най-големите отстъпки за този сезон.

Пролет 2023 модни тенденции в облеклото: дамски колекции

Тотален деним

Обичате дънки? Така че не се срамувайте! Този сезон да демонстрирате страстта си към денима е повече от всякога възможно и модерно. Дизайнерите предлагат да се облечете в дънки буквално от главата до петите – от шапки, панами и якета до ботуши и чанти. Особено актуални са гащеризоните и роклите, които имитират комплектите „панталон + сако“ и „пола + риза“.

Друга очевидна тенденция са изпраните дънки. Колкото по-стара, очукана изглежда тя, толкова по-натъртен става образът.

Плисе

С плисирането същата история като с денима: никога няма твърде много от него. Поне тази пролет. Поли, рокли, топове, панталони, блузи и дори чанти – гънки навсякъде: малки, средни, големи. Вариант за най-големите фешънисти е да съчетаят „различнокалибърни“ плисета в един тоалет.

Червен

Ако трябва да изберете основния цвят на дамските колекции, то това определено е червеното. И то в най-интензивните нюанси – алено, доматено, карминово, нюанс на автомобил Ferrari и лют червен пипер. Не се препоръчва да разреждате това огнено ястие: вземете смелост и носете тотално червено. Например вземете образа на Риана по време на нейното представяне на Супербоул.

Вашият коментар