Как да изберем дрехи за отслабване

Добре подбраното облекло може напълно да промени визията ви и да повиши самочувствието ви. Това е особено вярно, когато трябва да скриете някои от несъвършенствата на фигурата и да направите силуета по-тонизиран и строен. Тук на помощ ще дойдат нашите съвети за стил и избор на дрехи, които отслабват.

V-образното деколте подчертава раменете и издължава шията и торса, като по този начин балансира широкия ханш. Ако в гардероба ви няма дрехи от този стил, тогава опитайте да носите ризи и блузи, като разкопчаете горните копчета с имитация на буквата V.
Обвиваща се рокля

Увиващите рокли също имат V-образно деколте, но те решават и други проблеми: изпъват силуета и маскират корема. Този стил на обличане може да бъде избран с драпировка за изтънчен и елегантен външен вид, а за небрежен стил можете да използвате обикновена обвивка.
Рокля-калъф

Изпъкналият корем привлича вниманието. Но е лесно да го скриете с рокля с прав силует. Такива дрехи се плъзгат по фигурата и балансират пропорциите на тялото, визуално ви правят по-тънки.
Щампи и десени

Избягвайте хоризонталните ивици. Ако искате да изглеждате по-стройни и по-високи, ще ви подхождат рокли с вертикален принт и дълбоко деколте. Вертикалните тънки контрастни ивици издължават силуета. Можете да изберете всеки детайл от изображението с такъв принт: блуза, рокля или пола – ивиците винаги крият недостатъците на фигурата.
висока талия

Правите поли или панталони с висока талия могат да ви помогнат да скриете малкото коремче и да ви придадат по-дълъг вид. В този случай горната част трябва да е течаща и леко свободна. Като цяло е много важно да поддържате правилните пропорции. Свободните ризи с тесни панталони или пола са вашият избор. Прилепналите дрехи не са подходящи за вас.
Пола тип молив

Има още едно стилно облекло, което може да ви направи по-елегантни и визуално по-стройни. Това е пола тип молив. Просто трябва да го съчетаете с добре прилепнала (не прекалено тясна и не твърде широка) риза или шифонен топ с драматично деколте. Такова изображение винаги ще бъде подходящо и печелившо!
Дълги етажи

Многослойните изображения са не само много актуални сега, но и ви позволяват да създадете вертикална лента в центъра на силуета, която скрива обеми. Може да бъде всичко: сако, сако, жилетка или палто. Освен това е важно да се обърне внимание на дължината на продукта при избора на рокля. Тя трябва да е точно под коляното или до коляното и да завършва в най-тънката част на крака. Ако роклята е по-ниска, рискувате прасците ви да изглеждат по-дебели, отколкото са в действителност.

Жените с извивки често пропускат много модерни дрехи, само защото не са сигурни дали ще им станат или не. Не се поддавайте на това. Винаги има опции за изображения, които ви позволяват уверено да работите с фигурата си.

Вашият коментар